16 Ιουλ 2014
0 σχόλια

Εντός της εβδομάδας θα γίνουν αντιπολεμικές διαδηλώσεις κατά του Ισραήλ στην Ελλάδα

Ιουλίου 16, 2014
Εδώ και λίγα 24ωρα, οι αριστερίστικες οργανώσεις που υποστηρίζουν τους Παλαιστίνιους,
θα κάνουν διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στις μεγαλουπόλεις της Ελλάδος.
Αυτό θα πάει ντόμινο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και θα αναγκάσει τους κυβερνώντες του Ισραήλ να βρουν άλλη "ρότα πλεύσης" για να αντιμετωπίσουν την Χαμάς. 
Το πιο πιθανό, τις επόμενες ώρες ο πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπάρακ Ομπάμα να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για κατάπαυση του πυρός στην Λωρίδα της Γάζας.
Οι πολεμιστές της Χαμάς, ξέρουν καλά την προπαγάνδα του πολέμου, ρίχνουν ρουκέτες μέσα απο τις κατοικημένες περιοχές, και το Ισραήλ ανταποδίδει με αεροπορικές βόμβες. 
Τα θύματα είναι οι απλοί πολίτες, που κάνουν το τρομερό λάθος... να αφήνουν τους άντρες της Χαμάς να πολεμούν δίπλα απο τα σπίτια τους. 
Αν θέλει η Χαμάς να κάνει πόλεμο με το Ισραήλ, να τον κάνει έξω απο τις κατοικημένες περιοχές των Παλαιστινίων. 
Οι αριστεριστές στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τους ακτιβιστές της Τουρκίας, και της Ολλανδίας, θα ναυλώσουν πλοιάρια για να σπάσουν το εμπάργκο του Ισραήλ. 
Αυτό θα γίνει, για να τραβήξουν όλα τα ΜΜΕ πάνω τους, και να δείξουν σε όλο τον κόσμο την αντιμετώπιση που θα έχουν απο το λιμενικό του Ισραήλ. 
Ήδη, τις επόμενες ημέρες, οι ακτιβιστές της Ελλάδας θα μαζέψουν τρόφιμα [κυρίως κονσέρβες] και φάρμακα για τους Παλαιστινίους, με σκοπό να τα μεταφέρουν στην Λωρίδα της Γάζας με τα καράβια. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top