4 Απρ 2017
0 σχόλια

Τα 5 ανδρικά λάθη που οδηγούν τις γυναίκες στο κέρατο

Τρίτη, Απριλίου 04, 2017
Ποια είναι τα 5 ανδρικά λάθη που μπορεί να ξενερώσουν απίστευτα τις γυναίκες και να τις κάνουν να
απατήσουν τους άνδρες τους, ακόμη κι αν ήταν πολύ ερωτευμένες μαζί τους (κάποτε)....

Οι… κάλτσες την ώρα του σεξ, η ρουτίνα και η βιασύνη είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν τις γυναίκες να απατούν, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.
Η ιστοσελίδα Victoria Milan πραγματοποίησε μια δημοσκόπηση στα μέλη της. Οι 4.000 γυναίκες που συμμετείχαν έπρεπε να απαντήσουν γιατί απατούν το σύντροφό τους. Τα σημαντικότερα «φάουλ» ήταν τα παρακάτω:
1. Η αγένεια: Οι άνδρες που τραβούν τα σκεπάσματα μετά το σεξ, φοράνε κάλτσες κατά τη διάρκεια ή κοιτάζουν το κινητό τους πριν και μετά φάνηκε πως απογοητεύουν
και απωθούν τις γυναίκες. Απάντησαν πως νιώθουν παραμελημένες και πως οι άνδρες δεν κάνουν καμία προσπάθεια.
2. Ο ναρκισσισμός: Αρκετές γυναίκες, δήλωσαν πως οι άνδρες που εστιάζουν μόνο στις δικές τους ανάγκες χωρίς να δίνουν σημασία στη σύντροφό τους τις προκαλούν να μην μείνουν πιστές.
3. Οι βρωμοκουβέντες: Σε πολλές γυναίκες δεν αρέσουν οι άνδρες που μιλούν άσχημα την ώρα του σεξ, καθώς τις κάνουν να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ταινία πορνό και όχι στην πραγματική ζωή.
4. Η έλλειψη φαντασίας και αυθορμητισμού: Η ρουτίνα στο σεξ δεν αφήνει χώρο για το πάθος.
5. Τα σύντομα προκαταρκτικά: Πρόκειται ίσως για το σημαντικότερο λάθος των ανδρών. Έχει αποδειχθεί από έρευνες ότι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσουν στην κορύφωση και οι γυναίκες εκνευρίζονται όταν οι άνδρες το αγνοούν.

https://gr.celebrity.yahoo.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top