16 Οκτ 2018
0 σχόλια

Πως θα κάνουμε καμάκι μέσα στο σούπερ μάρκετ

Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2018

Όταν βγαίνουμε έξω για να πιούμε έναν καφέ η ένα ποτό, στο πίσω μέρος τους μυαλού μας έχουμε πάντα το φλερτ.

Κακά τα ψέματα, σε όλες τις γυναίκες αρέσει να τις φλερτάρουν, αλλά, δυστυχώς πολλές απο αυτές έχουν εγωισμό και αρνούνται να δεχτούν ένα καλοπροαίρετο καμάκι.

Νομίζουν ότι το φλερτ, συνεπάγεται αυτομάτως με το σεξ, και έτσι, χάνεται η ευκαιρία να κάνουν μια νέα γνωριμία με άντρα. Πολλές γυναίκες μένουν μόνες δίχως σύντροφο, κλείνονται στον εαυτό τους, με αποτέλεσμα η μελαγχολία να τους κτυπήσει την πόρτα.

Βέβαια σε αυτό τον αρνητισμό των γυναικών φταίνε και τα γνωστά σε όλους μας λιγούρια.

Ο κατα κόρον μπακούρης, που λυσσιάζει για μια γυναίκα, του τρέχουν τα σάλια και πετάει την μακακία την μια πίσω απο την άλλη.

Πολλές φορές παραμερίζει την αξιοπρέπειά του για χάρη του σεξ.

Με αυτά και με αυτά, οι γυναίκες κρατούν μια αμυντική στάση απέναντι στο αντρικό φύλο.

Ας δούμε τώρα μερικές έξυπνες ατάκες του trikalaweb που θα πούμε ,για να πιάσουμε κουβέντα σε μια γυναίκα που μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά το καλύτερο καμάκι γίνεται στα σούπερ μάρκετ.

Εκεί μπορείς να πας στα ράφια με τα καθαριστικά, και να ρωτήσεις την κοπέλα που σου αρέσει, ποιο καθαριστικό καθαρίζει καλύτερα το σπίτι σας. Αυτή λογικά θα σου πει, και πιάστην κουβέντα ότι είσαι εργένης και τέτοια, μέχρι να πάρεις τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Οι περισσότερες γυναίκες γουστάρουν τους εργένηδες, και πόσο μάλιστα, όταν κάνουν και δουλειές στο σπίτι. Σε περίπτωση που δεν σου δώσει το δικό της τηλέφωνο δώσε το δικό σου.

Στο ράφι με τα μακαρόνια στηνόμαστε με τρόπο και αξιοπρέπεια και περιμένουμε να περάσει η γυναίκα που μας ενδιαφέρει. Ζητάμε ευγενικά και με χαμόγελο να μας πει πως φτιάχνουμε τα μακαρόνια, και αν έχει καμία καλή συνταγή με σάλτσα να μας προτείνει.

Αν σου χαμογελάσει και σου, ευχαρίστησε την, δώσε το τηλέφωνό σου και θα σε πάρει αν σε γουστάρει παίρνουν με το πρόσχημα να μάθουν αν πέτυχες την συνταγή που σου έδωσαν. Εκεί της ζητάς να βγείτε έξω για ποτό, πες ότι την σκεφτόσουν και τέτοια.

Στο ταμείο των σούπερ μάρκετ κάνουμε καμάκι στις κοπέλες που δουλεύουν εκεί.

Οι περισσότερες είναι πρόθυμες, και δέχονται εύκολα το φλερτ, αρκεί να μην έχει κόσμο στο ταμείο.

Σε αυτή την περίπτωση δεν δίνεις ποτέ τηλέφωνο, ούτε ζητάς απο την ίδια.

Θα χάσει την δουλειά της, αν την δουν να δίνει ή να παίρνει τηλέφωνα απο τους πελάτες. Απλά της λες με τρόπο τι ώρα σχολάει, και δώσε στο τάδε σημείο για να την γνωρίσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top