29 Οκτ 2015
0 σχόλια

Τι πρέπει να προσέξουμε στο πρώτο ραντεβού;

Οκτωβρίου 29, 2015
Δεν υπάρχει τίποτα που να σηκώνει τόσο κακές συμβουλές όσο το πρώτο ραντεβού - φόρεσε αυτό, πες αυτό, και σε καμία των περιπτώσεων μην πεις αυτό - όλες
προκειμένου να κερδίσεις έναν άντρα, ο οποίος δεν ξέρεις καν αν σ' ενδιαφέρει... ακόμα!
Αυτοί οι περίφημοι κανόνες, όχι μόνο δεν είναι καθόλου διασκεδαστικοί (και η διασκέδαση είναι ο στόχος μας, έτσι;) αλλά μπορεί και να βγουν σε κακό. Ποιά θέλει να φανεί αδιάφορη απλά επειδή ακολουθεί τις κακές συμβουλές κάποιας άλλης που ανοίχτηκε πολύ στο πρώτο της ραντεβού και αποφάσισε ότι πρέπει να τους "φτύνεις για να κολλάνε";


Η καλύτερη στρατηγική για ένα πετυχημένο ραντεβού είναι να καταφέρεις να περάσεις καλά, χωρίς να σε προβληματίζουν οι κανόνες. Έτσι, θα δείξεις ότι είσαι ευχάριστη και ξένοιαστη.
Ζήσε τη στιγμή


Αν απ' την αρχή νιώθεις ότι ταιριάζετε, είναι δελεαστικό το να φανταστείς το μέλλον σου μαζί του - μήπως είναι ο ιδανικός; Σταμάτα αμέσως και προσπάθησε να μετριάσεις τις προσδοκίες σου.


Αν σκεφτείς ότι θα μπορούσε να είναι ο άντρας που θα παντρευτείς, θα περάσεις όλο το βράδυ βαθμολογώντας τις κινήσεις σας και θα αγχώνεσαι για το αν θα τον ξαναδείς. Αυτό, δεν σε αφήνει να απολαύσεις εκείνη τη στιγμή. Αυτό, με τη σειρά του, σημαίνει οτι δεν συμμετέχεις στο ραντεβού σας όσο θα 'πρεπε.


Θυμήσου πως είναι μόνο ένα βράδυ, χαλάρωσε και αφήσου ελεύθερη. Το πρώτο ραντεβού είναι ένα πείραμα. Ακόμα κι αν δεν τα βρείτε, δεν έγινε και τίποτα. Θα έχεις μάθει κάτι παραπάνω.
Να είσαι ειλικρινής


Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να του αποκαλύψεις το σεξουαλικό σου ιστορικό ή να του μιλήσεις για το σοκ που έχουν πάθει οι ορμόνες σου τελευταία. Αν, όμως, του μιλάς με την ίδια άνεση που μιλάς στους φίλους σου, η βραδιά σας θα κυλήσει πολύ πιο άνετα κι έτσι είναι λιγότερο πιθανό να νιώσει πως τον ανακρίνεις.
Μοιράσου διασκεδαστικές ιστορίες - δικές σου και γνωστών


Συνήθως, εμπιστευόμαστε περισσότερο ανθρώπους που ανοίγονται εύκολα. Όταν αποκαλύπτεις μία αδυναμία σου, εκείνος αισθάνεται άνετα μαζί σου, γιατί γίνεσαι πιο προσιτή και ανθρώπινη.


Μπορείς μέχρι και να παραδεχτείς πως αγχώνεσαι λίγο στα πρώτα ραντεβού. Έτσι, τον βοηθάς να ταυτιστεί μαζί σου και - όσο περίεργο και να φαίνεται - δείχνεις μεγάλη αυτοπεποίθηση, καθώς δεν ντράπηκες να το ομολογήσεις.
Go a little wild


Μη φοβηθείς να του δείξεις τη διασκεδαστική πλευρά σου - τραγούδα το αγαπημένο σου κομμάτι την ώρα που είστε μαζί στο αυτοκίνητο, πηγαίνετε στο λούνα παρκ, φάτε πολλά ζαχαρωτά και μην σταματήσετε να γελάτε.


Έτσι, εκτός απ' το ότι δείχνεις πως έχεις πάθος και προσωπικότητα, περνάτε το πρώτο σας ραντεβού πολύ διαφορετικά απ' ότι λογικά έχει συνηθίσει, πράγμα το οποίο σας δίνει ενέργεια και ικανοποίηση.


Γέλιο, έξαψη, λίγη παραβίαση των κανόνων - μάλλον αυτή είναι η συνταγή για ένα πετυχημένο ραντεβού.
Σπάσε τον πάγο αμέσως


Ο καλύτερος τρόπος να σπάσεις τον πάγο, είναι χρησιμοποιώντας την γλώσσα του σώματος. Ο "αντικατοπτρισμός", είναι ένα από τα είδη της, στο οποίο αντιγράφεις την στάση και τις κινήσεις του.


Ο αντικατοπτρισμός έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν γίνεται υποσυνείδητα, οπότε αφέσου στην συζήτηση. Μάλλον θα αρχίσεις να αντιγράφεις τις κινήσεις του αυθόρμητα, και θα βρεθείς να γέρνεις προς το μέρος του, όταν γέρνει κι αυτός προς το δικό σου.


Τip: Αν προσέξεις πως κάνει κι αυτός το ίδιο, είναι πολύ πιθανό να τον έχεις ήδη κερδίσει.


Όταν τον μιμείσαι, μην κάνεις ακριβώς τις ίδιες κινήσεις μ' αυτόν γιατί μάλλον θα σε καταλάβει - π.χ. αν αυτός παίζει με το ποτήρι του, περίμενε λίγο και μετά κάνε την ίδια κίνηση με το αντίθετο χέρι. Κάνε το ίδιο και με τους ήχους. Προσπάθησε να μιλάς όπως αυτός. Για παράδειγμα, αν μιλάει πιο γρήγορα από σένα, επιτάχυνε λίγο κι εσύ.


Ο πιο εγγυημένος τρόπος για ένα διασκεδαστικό και επιτυχημένο ραντεβού, λοιπόν, συνοψίζεται σε έναν απλό κανόνα : Δεν υπάρχουν κανόνες! Αυτοσχεδίασε, διάβασε όλα τα παραπάνω με κριτική σκέψη και αναλογίσου ποιά από αυτά ταιριάζουν καλύτερα στον χαρακτήρα σου και την προσωπικότητά σου και πάνω απ'όλα εμπιστέψου το ένστικτό σου! Εξ'αλλου, είναι απλά το πρώτο ραντεβού!


http://woman.pathfinder.gr/relations/689335.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top