12 Απρ 2011
0 σχόλια

Απάντηση στον αναγνώστη!!!

Απριλίου 12, 2011
φιλε πρωτου ανεβασεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι να το ψαχνεις πρωτα.
Και οι οπαδοι πιεσαν τον δημαρχο για ρυθμιση χρεων.Ειναι κριμα μιας και η ομαδα εχει προοπτικες ανοδου να ασχολειται με θεματα που την βλαπτουν.Χρονος για τα οικονομικα υπαρχει.
Και για να μαθαινεις διαβασε στο παρακατω link για τα αποτελεσματα της συναντησης Πλεξιδα-Λαππα.

Κατηγορεις οτι εδειραν τον οπαδο της Καρδιτσας και τον πλακωσαν στο ξυλο.Συγνωνη επρεπε να καθησουν και να φανε ξυλο για να εισαι ικανοποιημενος;Εαν καποιος σε δειρει εσυ καθεσαι και τις τρως;Εαν μπει ενας κλεφτης στο σπιτι σου εσυ λες "παρακαλω περαστε;"Για σοβαρεψου λιγο.
Συνδεσμοι οπαδων λειτουργουν νομιμα σε ολη την Ελλαδα ασχετως αν μερικοι ανεγκεφαλοι δημιουργουν φασαριες.
Μαλλον εισαι ασχετος με ποδοσφαιρο και υπαρχει δικαιολογια για τα οσα εγραψες.
Οσο για τους "γραφικους" δεν μπαινω στον κοπο να ασχοληθω μαζι σου

Trikalaweb: Θα σε ξεκινήσουμε με το τελευταίο που είπες <<Όσο για τους "γραφικούς" δεν μπαίνω στον κόπο να ασχοληθώ μαζί σου>> το θέμα είναι ότι ασχολείσαι και μάλιστα βγάζεις και χολή μεγάλη. Το αξιοπερίεργο είναι ότι δεν καταδικάζεις τα επεισόδια αλλά απεναντίας προσπαθείς με φτωχά επιχειρήματα να τα προσπεράσεις. Είναι προφανές ότι η ομάδα των Τρικάλων έχει κάνει κοιλιά μεγάλη και ούτε το θαύμα των Χριστουγέννων δεν μπορεί να την βοηθήσει να μπει στα μεγάλα σαλόνια. Θα πρέπει να συλλογιστείτε και να βάλετε τα μυαλά σας να προσγειωθούν, γιατί στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό για τα μπαράζ μιλάμε. Όσα λες για ασχετοσύνη στο ποδόσφαιρό θα σου πούμε από τώρα ποιες ομάδες θα ανέβουν στην Α εθνική. Πρωταθλήτρια ομάδα τα Γιάννενα, δεύτερη ομάδα ο Παναιτωλικός και τρίτη ομάδα ο ΟΦΗ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top