25 Μαρ 2011
0 σχόλια

Ντοκουμέντο ρεπορτάζ: Εκμεταλλεύονται ανθρώπινες ψυχές να ζητιανεύουν στο βωμό του κέρδους

Μαρτίου 25, 2011






Οι κατευθυνόμενοι αλλοδαποί ζητιάνοι στα Τρίκαλα από τις βαλκανικές χώρες είναι γεγονός, και κάποιοι εκμεταλλεύονται μικρά παιδιά στο βωμό του κέρδους.
Στο δρόμο στις πρώην φυλακές των Τρικάλων στήνονται καθημερινά παιδιά και ζητιανεύουν δασκαλεμένα με διάφορες κινήσεις του σώματος που κάνουν για να τα λυπηθούν οι περαστικοί οδηγοί και να τα δώσουν λεφτά. 
Ένα άλλος ζητιάνος αλλοδαπός έχει βάλει στο χέρι γύψο και ζητάει στο άλλο φανάρι και αυτός την συμπόνια των οδηγών και πολλοί του δίνουν λίγα ευρώ στο 15 λεπτό που βρισκόμασταν καθισμένοι σε ένα παγκάκι. 
Στο οχτάωρο και βάλε αυτοί βγάζουν τζίρο πάνω από 50 ευρώ ο ένας αν υπολογίσουμε στα 15 λεπτά που του έδωσαν αρκετοί οδηγοί χρήματα. Στο lidl προς τα αμπελάκια υπάρχει ένα παππούς αλλοδαπός ζητιάνος και ζητιανεύει στα καρότσια για να του δώσουν λεφτά. 
Τα άτομα αυτά τα εκμεταλλεύονται και τα κονομάνε χοντρά σπείρες ατόμων, αλλά το ερώτημα είναι άλλο, η  αστυνομία και γενικά οι αστυνομικοί γιατί τους πληρώνουμε? Δεν βλέπουν ότι εκμεταλλεύονται τα παιδάκια εκεί στα φανάρια και στήνονται με τις ώρες για ένα ξεροκόμματο που τα δίνουν οι απατεώνες εκμεταλλευτές? 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top